Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Dostępność: Zapytaj o dostępność
Czas wysyłki: 3 dni
Koszt wysyłki: od 15,95 zł
Numer katalogowy: 597
Stan magazynowy:
Stan produktu: Nowy
Areometr wyskalowany w stopniach Ballinga od 0 do 23Blg.
Pozwala określić zawartość cukrów w brzeczce, obserwować przebieg fermentacji, oraz obliczyć zawartość alkoholu.
Posiada dużą i czytelną skalę, polskojęzyczną instrukcję obsługi, oraz szklaną probówkę pomiarową!
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.