PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Literatura » American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations, Michael Tonsmeire

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
przerwa 16-22
American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations, Michael Tonsmeire

American Sour Beers: Innovative Techniques for Mixed Fermentations, Michael Tonsmeire

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 7 dni

Koszt wysyłki: od 12,95 zł

Numer katalogowy: 1960

Stan magazynowy:

Stan produktu: Nowy

Cena: 109,00 zł


dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Piwa kwaśne, to jeden z najdynamiczniej rozwiających się segmentów piwowarstwa w Stanach Zjednoczonych. Piwowarzy zarówno domowi jaki i rzemieślniczy dostosowują tradycyjne europejskie techniki przygotowania piw kwaśnych, dzikich tak aby stworzyć współczesne interpretacje i eksperymentalne piwa.
W książce znajdziecie opisy procesów produkcji, surowców, praktyczne porady dotyczące każdego etapu produkcji przygotowane przez piwowarów z browarów Russian River, Jolly Pumpkin i The Lost Abbey.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu